Velkommen til bloggen min!
Her inne deles bilder av turer og aktiviteter, kunnskap, nyttig info, tips til trening/aktivisering samt gleder og frustrasjoner rundt alt som har med hund å gjøre.
MYE om HUND, men også litt om natur og andre dyr.

Fortsett gjerne å følge med her inne hvis du finner den til nytte eller glede :) I kartoteket finner du eldre innlegg og hvis du leter etter noe spesielt kan du sjekke under etiketter.

Mer om min hundefaglige bakgrunn finner du på hjemmesiden til Casalinga Hundeskole (www.casalinga.no). Mettetirsdag 3. januar 2017

Tips: bruk brodder på holka!

På tur med lårhalsen som innsats..
Noen ganger kan det å gå tur være ganske risikofylt, spesielt hvis man har en sterk hund og det er holke overalt. Om hunden klarer å dra deg hit og dit er det i seg selv heller ikke spesielt lurt hvis du ellers prøver å lære hunden din at den ikke skal dra i båndet. Dersom den stadig lykkes med å dra seg frem dit den vil er sannsynligheten for at den drar enda mer neste gang ganske stor..

Men da er det jo kjempefint at det fins BRODDER!!! :) :)

Og bare så det er sagt: det er ikke bare "gamle kjerringer" som blir dratt hit og dit av sin firbeinte venn ;) Brodder er et fint hjelpemiddel for alle!

Mange forskjellige varianter. Noen fungerer bra, mens andre fungerer mindre bra...
Det gjelder å finne de som passer best for akkurat deg.