Velkommen til bloggen min!
Her inne deles bilder av turer og aktiviteter, kunnskap, nyttig info, tips til trening/aktivisering samt gleder og frustrasjoner rundt alt som har med hund å gjøre.
MYE om HUND, men også litt om natur og andre dyr.

Fortsett gjerne å følge med her inne hvis du finner den til nytte eller glede :) I kartoteket finner du eldre innlegg og hvis du leter etter noe spesielt kan du sjekke under etiketter.

Mer om min hundefaglige bakgrunn finner du på hjemmesiden til Casalinga Hundeskole (www.casalinga.no). Mettefredag 16. desember 2016

Kalde føtter?

Er du en av dem som fryser lett på beina vil jeg anbefale deg å prøve en eller annen form for tåvarmere eller varmesåler når du skal ut med hunden din. Det gjør turer og aktiviteter på kalde dager mye mer behagelig! 
Her er et par eksempler:

Engangs tåvarmere.
Fungerer ved at det settes i gang en kjemisk reaksjon som utvikler varme når de kommer i kontakt med luft. Holder seg varme i mange timer. Har bra erfaring med å feste de under tærne utenpå en tynn ullsokk og så ha en tykk ullsokk utenpå der igjen.
Selges i mange forskjellige butikker og på internett.
 

Oppladbare varmesåler med fjernkontroll.
Kan slås på og av mens de er i støvlene. Fungerer fint, men det er et "must" at støvlene er store nok til å ha plass til sålene.
Søk på internett for å finne ut hvor de selges